Beoordelingen

8,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,6
Comfort
8,5
Locatie accommodatie
9,5
Faciliteiten
8,4
Personeel
8,7
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    Henk
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    20 april 2018

    Superverblijf in superstad.

    Er was geen kurkentrekker aanwezig. De buren(restaurant) hadden er genoeg 😁 Verder alles dik in orde.
    Prima verbinding van airport naar appartement. Vanuit terminal 1 met buslijn 119 naar metro A (is tevens eindpunt van de buslijn)en dan met metro A naar halte Malestranska. Dat alles voor 32czk. Kaartje op luchthaven gekocht. Aanrader: neem een freetour door de stad. Dit hoef je niet te boeken. Op het grote plein staan ze met witte paraplu. Na afloop van de wandeling (2,5 uur)kun je de gids geld geven wat het jou waard is geweest. Wij hadden prima gids(Dana)
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    17 april 2018
    Erg veel licht in de kamer 's nachts en helaas was er een rookplek voor het personeel van het naburige restaurant vlak naast onze deur gemaakt.
    De grootte van het appartement, zo dichtbij de Karelsbrug met alle faciliteiten die nodig zijn.
    Tom Scholte
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    15 maart 2018

    Prima appartement voor de prijs

    Nog anderhalf uur wachten na het inchecken tot de kamer klaar en schoon was. Verwarming stond volgens schema standaard op 24 graden. Helft van de stopcontacten deed het maar.
    Erg groot ruimtelijk appartement, met veel comfort en faciliteiten (wasmachine, bad, twee douches, etc). Goede locatie vlakbij metrostation, winkeltjes en restaurants.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ade
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    4 maart 2018

    Het was geweldig en prachtige Stad ondanks de koude weer hebben wij wat van genoten en ontmoet oude

    Het weer was jammer genoeg onvriendelijk, was -14 graden dus te koud. Was te koud met de kinderen de stad verkennen. De warm water in appartement is ook niet altijd aanwezig om te douchen en geen toilet papier, gelukkig hebben wij altijd meegenomen in onze auto. Parkeergelegenheid in de appartement ook weinig dus je moet je auto in een Park parkeren Als je in de stad van praag Wil wandelen met auto moet je ook niet dien want er is bijnaaa geen auto parkeerplaats in de stad. De beste manier om de stad te verkennen is lopen.
    De locatie is erg goed. Je kan makkelijk overaal naar toe gaan.de receptionist is erg vriendelijk en gastvrij. Ondanks dat wij te laat Waren. Ze had op ons gewacht.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    26 februari 2018

    Fijn appartement

    Tijdens het douchen werd het water snel koud
    Prijs kwaliteit verhouding
    Floris
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    17 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Evelijn
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    6 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Michiel
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 januari 2018

    Prima

    Douche
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    18 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tom
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    18 december 2017

    Geweldig.

    De bedden zakte iets door.
    Het appartement was zeer netjes en had een goeie locatie.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 december 2017
    Aantal kleine dingen zoals armstoel die stuik is, gordijnen die los hangen, douchekop die los zit en de TV waarvan geen zenders geprogrammeerd zijn.
    Ruimte in het appartement en dat het appartement schoon was
    Nick Kleise
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 december 2017

    Mooi appartement in Praag

    Vrouw receptie was niet vriendelijk. Ander personeel was prima
    Mooi schoon appartement
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    15 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Filip
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    5 november 2017

    Zalig genoten!

    Het appartement was zeer ruim met 3 mooie slaapkamers. De ligging was ook ideaal, vlakbij de Karelsbrug.
    Yves
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    5 november 2017

    Het appartement was proper, ideaal gelegen voor een citytrip en modern ingericht !

    De locatie was perfect, los inhet centrum van Praag dus alles kunnen doen te voet. Appartement was achterin gelegen maw heel rustig!
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    C.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 september 2017
    Niets
    Prima locatie, mooi appartement! Hele fijne plek!
    Rob
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 augustus 2017

    Geweldig appartement voor 6 personen heel dichtbij de Karelsbrug, burcht en superleuke restaurants.

    Parkeren is duur in een garage of op een parkeer terrein.
    Locatie meteen bij de Karelsbrug en de burcht, dus pal aan het centrum.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    26 augustus 2017
    Geen parkeergelegenheid in de buurt dat was wat verder weg ongeveer 10 minuten lopen. Maar geen groot probleem.
    Het was zeer schoon en netjes verzorgd ook erg groot. De man die ons heeft uitgelegd hoe we bij het appartement moesten komen was ook supervriendelijk.
Beoordelingen worden geladen